fbpx

Frokostordning Skanderborg

Frokostordning bragt lige til jer i Skanderborg & Omegn

Frokostordning i Skanderborg med fokus på kvalitet og bæredygtighed

Hvis jeres virksomhed i leder efter sund og bæredygtig frokostordning i Skanderborg, er Madkammeret stedet for jer. Vi er passionerede omkring vores arbejde og stolte af det. Vi har fokus på at føre en grøn CRS-politik, hvor vi tænker nøje over, hvilke leverandører vi samarbejder med, og hvor vores varer kommer fra. I det følgende kan du læse mere om, hvilke valg vi træffer, for at kunne tilbyde vores kunder i Skanderborg en bæredygtig frokostordning.

Det bæredygtige valg til din frokostordning i Skanderborg

Hos Madkammeret har vi stor passion for mad. Vi har et stort fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd. Vi udvælger vores leverandører med omhu, og træffer bevidste valg. På den måde er vores frokostordning i Skanderborg ikke blot velsmagende mad, men også jeres garanti for, vi tager ansvar for vores produkt.

Vores råvarer er nøje udvalgt og altid i bedste kvalitet. Vi handler helst lokal og økologisk. Når sæsonen tillader det, kigger ’Samsø Niels’ forbi os ugentligt med frisk Samsø grønt. Generelt tilpasser vi vores menu efter sæsonens frugt og grønt. Dette giver mening ud fra et bæredygtigt perspektiv, og desuden smager råvarer i sæson bedre.

Vi ønsker at være med til at bekæmpe madspild. Vi tager gerne imod grøntsager, som ikke finder vej til supermarkedets grøntafdelinger. Krumme agurker, skæve peberfrugter og andre kasserede grøntsager kan kvalitetsmæssigt være præcis så gode som andre. Vi synes, det er ressourcespild at kassere sund og god mad udelukkende på grund af udseende, og derfor tager vi gerne imod det hos os. Så længe kvaliteten er i top, er vi tilfredse.

Det økologiske valg til din frokostordning i Skanderborg

Vi går så vidt muligt efter økologiske varer til vores frokostordning i Skanderborg. Alle vores mejeriprodukter kommer fra de økologiske mejerier Thise og Naturmælk. Ikke blot producerer de kvalitetsprodukter, men deres visioner og værdier går også i tråd med vores. Derudover er størstedelen af vores pasta, linser, ris med videre ligeledes økologisk. Brødet bager vi selv af lækkert, økologisk Samsø mel.

Vi elsker dyrevelfærd, og vi mener, det kan smages i maden. Vores kød er nøje udvalgt med henblik på gode forhold for dyrene.  Vi bruger kød fra Nordjysk Naturkød, glad landgris, danske kyllinger og lignende. Det kan vi stå inde for – og vi mener, dyrevelfærd kan smages i maden. Vores fisk kommer frisk fra fiskemanden, og er altid højeste kvalitet. Alt dette er et led i at tilbyde en bæredygtig og ansvarlig frokostordning til virksomheder i Horsens.

Hvorfor vælge Madkammerets frokostordning i Skanderborg?


Der er mange grunde til, hvorfor en frokost ordning kan være det rigtige for jeres virksomhed. Måske har I ikke tiden, ressourcerne eller faciliteterne til selv at lave frokosten til jeres ansatte. Madkammeret leverer frokostordning til hele Skanderborg. Vi tager gerne imod inputs fra vores kunder, og skræddersyr også gerne en løsning, der passer til netop jeres virksomhed.

Vores kokke udfører deres arbejde med stor passion for og kærlighed til mad. Vi ønsker at skabe en spændende og inspirerende frokostordning til virksomheder i Skanderborg. Frokosten er et samlingspunkt for jeres ansatte, og vi gør en ære i at tilbyde sund og velsmagende frokostordning, der kan nydes i fællesskab. Skal vi også levere frokostordning til jeres virksomhed i Skanderborg? Kontakt os for en uforpligtende snak.

Klar på en snak om frokostordning?