Efteråret er over os, og hos Madkammeret betyder det én ting – svampesæson! Vi elsker at tage ud i skovene omkring Aarhus for at sanke friske, vilde svampe, som vi bruger i vores retter til frokostordning Aarhus.
Når vi samler selv, får vi ikke kun de bedste råvarer, vi får også en tættere forbindelse til naturen og årstiden. De håndplukkede kantareller og sort trompet svampe finder vej direkte til vores køkken, hvor de bliver til varme, smagfulde retter, der giver frokosten et strejf af efterårsskov.
Hos Os tror vi på ægte, bæredygtig mad lavet fra bunden – og lidt frisk luft i skovbunden gør bare maden endnu bedre.
Vil du forkæle dine medarbejdere med en frokostordning i Aarhus, frokostordning i Horsens eller frokostordning i Vejle, der følger årstiderne og smager af naturens bedste? Så kan du starte med at prøve denne skønne opskrift og gi et ring.
Prøv dig frem med opskriften på vores svampe a la creme
Svampe a la creme
- 300 g friske svampe
- 1 skalotteløg
- 1,5 dl fløde – Gerne fra Naturmælk
- 25 g smør
- lidt hakket persille
- 1/2 frisk citron
- Rens de friske svampe forsigtigt – de kan evt skylles hurtigt.
- Hak skalotteløget fint
- Varm en lille stegepande med en smule olie godt op, den skal næsten ryge.
- Kom svampene på og lad dem stege – vend i dem med jævne mellemrum, men ikke for tit.
- Efter 2 min tilsættes smør.
- Når svampene er dejlig gyldne og godt stegt kommes fløden på panden.
- Nu koges fløden ind om svampene så massen blir cremet.
- Sluk panden og tilsæt salt, peber, frisk finthakket skalotteløg, lidt citronsaft efter ønsket syrlighed og top med hakket persille.
- Smager skønt på et stykke ristet surdejsbrød eller rugbrød
VELBEKOMME

