fbpx

Frokostordning Aarhus

Frokostordning bragt lige til jer i Aarhus & Omegn

Lækker frokostordning i Aarhus

Hos Madkammeret tilbyder vi frokostordning i Aarhus.

Hos os får I frokostordning udover det sædvanlige. Vi har startet frokostordning op i Aarhus, for at tilbyde en frokostordning som ikke er, som alle andre steder. Hvis I vælger vores frokostordning i Aarhus, vil I opleve, vi altid har fuldt fokus på vores enkelte kunders behov og ønsker.  Vi lytter gerne, hvis I har ønsker til menuen og tager gerne imod jeres inputs. Med vores frokostordning i Aarhus ønsker vi at skabe en spændende og inspirerende menu til jeres ansatte.

Vores kokke sammensætter menuen uge for uge, og bruger jer vidt omkring med forskellige temaer og mad fra mange lange. I vores frokostordning i Aarhus kan vi også finde på at invitere en gæstekok eller skifte buffeten ud med en spændende Poke bowl. Alt kan ske med vores frokostordning i Aarhus, og ikke to dage er ens i vores køkken.

Søger I frokostordning i Aarhus?

Spørger du os, skal en frokost være nærende, inspirerende og veltilberedt. Ikke alle virksomheder har dog tid eller det rette set-up til at tilbyde en god frokostordning. Med frokostordning i Aarhus træder vi til, hvis I ikke selv har mulighed for at levere frokosten. Vores kokke er passionerede omkring madlavning og ser en ære i at servere god mad lavet på de bedste råvarer.

Maden, vi leverer som frokostordning til vores kunder i Aarhus, er altid lavet af nøje udvalgte råvarer, med fokus på økologi og lokale varer.

Økologisk frokostordning i Aarhus

Med vores frokostordning i Aarhus ønsker vi kun at give jer den bedste kvalitet. Vi tilpasser vores menu efter sæsonen, så vi kan handle lokalt. Det giver mening ud fra et bæredygtigt perspektiv, og desuden finder vi også den bedste kvalitet, når vi handler lokalt. Vi ønsker vores frokostordning i Aarhus skal være så økologisk som muligt. Derfor kommer alle vores mejeriprodukter fra enten Naturmælk eller Thise. Vores pasta, ris, linser og lignede produkter er ligeledes næsten udelukkende økologiske.

Vi vil gerne hjælpe med at bekæmpe madspild, og diskriminerer ikke – hos os er både de skæve peberfrugter, krumme agurker og andre grøntsager med et spøjst udseende, velkomne.  Så længe kvaliteten er i top, ser vi ingen grund til, god mad skal gå til spilde.

Med vores frokostordning i Aarhus ønsker vi også at værne om dyrevelfærd. Vi bruger derfor Nordjysk Naturkød, glad landgris, dansk kylling og lignende. Vi er af den overbevisning, dyrevelfærd kan smages. Vores frisk kommer frisk fra fiskemanden og er altid bedste kvalitet. Vi bager selv koldhævet brød fra lækkert, økologisk Samsø mel. Derudover bruger vi fuldkorn og lækre olier i vores madlavning. Alt dette for at kunne tilbyde den bedste frokostordning i Aarhus.

Skal vi levere jeres frokostordning i Aarhus?

Ønsker jeres virksomhed en nem, nærende og velsmagende frokostordning i Aarhus?
Der ligger stor værdi i at tilbyde en ordentlig frokost til sine ansatte. Hos Madkammeret sørger vi for, der er noget for en hver smag. Vi har selvfølgelig også altid et vegetarisk alternativ på menuen. Vi sammensætter vores menu med variation, så hver uge er forskellige fra hinanden. Vi skræddersyr også gerne en løsning efter netop jeres ønsker, da vi ved, ingen virksomheder er ens.

Skal vi være jeres leverandør af frokostordning i Aarhus? Kontakt os for en snak allerede i dag.

 

Klar på en snak om frokostordning?