fbpx

Frokostordning Vejle

Frokostordning bragt lige til jer i Vejle & Omegn

Frokostordning udover det sædvanlige i Vejle

Hvis din virksomhed i Vejle leder efter en frokostordning udover det sædvanlige, er Madkammeret stedet for jer. Vores passionerede kokke laver mad med stor forkærlighed for gode råvarer og kvalitetsprodukter. Læs med og find ud af, hvorfor vores frokostordning i Vejle er den rigtige for jeres virksomhed.

De bedste råvarer til jeres frokostordning i Vejle

Vores kunder i Vejle vil hurtigt erfare, vi nøje udvælger de bedste råvarer til vores frokostordning. Vi går efter lokale varer, hvor bæredygtighed og kvalitet går hånd i hånd. Vi får ugentligt besøg af ’Samsø Niels’ når sæsonen tillader det. Han forsyner os med frisk grønt.

Hos madkammeret synes vi, det er ressourcespild at kassere grøntsager udelukkende på grund af udseende. Hvis kvaliteten er i orden, melder vi os gerne ind i kampen mod madspild og bruger krumme agurker, skæve peberfrugter og andre grøntsager, som ikke finder vej til supermarkedernes grøntafdelinger. Det synes vi, er sund fornuft.

Vi går efter økologiske varer, og får udelukkende mejeriprodukter fra de økologiske mejerier Thise og Naturmælk. Vores ris, pasta, linser mv. er overvejende økologiske, og vores brød er bagt med økologisk Samsø mel. Alle disse valg er med til at sikre, vores frokostordning i Vejle er både bæredygtig og den bedste kvalitet.

Vi elsker dyrevelfærd og får vores kød fra nøje udvalgte leverandører. Vi bruger Nordjysk Naturkød, danske kyllinger, glad landgris og lignende. Det kan vi stå inde for – og vi er af den overbevisning, dyrevelfærd kan smages.

Spændende og alsidig menu


Med Madkammerets frokostordning ønsker vi at give vores kunder i Vejle gode måltider, de ansatte kan samles om og glædes over. Bag gryderne har vi et stærkt team af faglærte kokke. Deres solide erfaring og madglæde, sikrer jer den bedste kvalitet.

Vores kokke elsker at lege i deres køkken og finde nye retter til jer. De tager jer gerne på en kulinarisk rejse med spændende temaer og mad fra lande verden over. Nogle gange dropper vi buffeten og inviterer en gæstekok på besøg, eller serverer en spændende Poke bowl. I kan også se frem til vores populære fredagsburger, vi serverer cirka hver anden fredag. Vi har selvfølgelig også et vegetarisk alternativ på menuen. Alt kan ske hos Madkammeret, og vi lytter gerne til vores kunders idéer og forslag til menuen.

Skræddersy din frokostordning i Vejle

Hos Madkammeret forstår vi, ingen virksomheder er ens. Derfor tager vi gerne en snak med jer, om netop jeres behov, og tilpasser menuen efter disse. Nogle ønsker ekstra pålæg eller frugt og grønt, andre vil gerne have reduceret udvalget. Uanset hvad I ønsker, sidder vil klar til at hjælpe jer, med at finde præcis den frokostordning, der matcher jeres virksomhed. Vores kunder er i højsædet, og vi sætter med glæden tiden af til at hjælpe. Vi bringer jeres mad lige til døren i Vejle, så I kan bruge tid og ressourcer på andre ting. Ring gerne til os i dag for en uforpligtende snak om levering af frokostordning til jeres virksomhed i Vejle.

Klar på en snak om frokostordning?