fbpx

Frokostordning Horsens

Frokostordning bragt lige til jer i Horsens & Omegn

Frokostordning i Horsens leveret til døren

Vil I spare tid og ressourcer på jeres frokostordning? Så lad Madkammeret levere den for jer. Vi tilbyder virksomheder i Horsens frokostordning leveret til døren. Vi laver mad, der er nærende og velsmagende, som jeres ansatte kan samles om og nyde i fællesskab. Vi ved, ikke alle virksomheder har faciliteter eller ressourcer til selv at stå for frokost, og her kan frokostordning i Horsens være en hjælp.

Kunden i fokus

Hos Madkammeret er kunden i fokus. Vi ved, ingen virksomheder er ens, og vi ønsker at tage hensyn til dette. Vores kunder i Horsens kan selv komme med ønsker til deres frokostordning. Vi lytter gerne til jeres idéer og inputs til menuen. Vi skræddersyr også gerne en løsning, som passer til netop jeres virksomheds behov. Det kan være, I ønsker ekstra pålæg eller frugt, eller måske vil I gerne reducere i udvalget. Tag fat i os for en snak om, hvad jeres frokostordning skal indeholde – vi kører i hele Horsens, og sidder klar til at sammensætte jeres frokostordning.

Sund og bæredygtig frokostordning i Horsens

Hos Madkammeret har vi stor passion for mad. Vi bruger kun de bedste, nøje udvalgte råvarer. Vi ønsker at bruge økologiske varer både af grøntsager og andre produkter. Vores pasta, linser, ris og lignende er næsten udelukkende økologisk. Alle vores mejeriprodukter får vi fra Naturmælk eller Thises økologiske mejerier. Vi ønsker desuden at bekæmpe madspild. Derfor finder både krumme og skæve grønsager gerne vej til vores køkken. Så længe kvaliteten er i top, er der plads til alle hos os.

Vores kød er nøje udvalgt med henblik på dyrevelfærd. Vi bruger kød fra Nordjysk Naturkød, glad landgris, danske kyllinger og lignende. Det kan vi stå inde for – og vi mener, dyrevelfærd kan smages i maden. Vores fisk kommer frisk fra fiskemanden, og er altid højeste kvalitet.

Brødet bager vi selv af lækkert, økologisk Samsø mel. Vi bruger fuldkorn og lækre olier i vores madlavning. Vi tilpasser vores menu efter sæsonen, så vi kan handle lokalt. Det giver mening ud fra et bæredygtigt perspektiv, og desuden finder vi også den bedste kvalitet, når vi handler lokalt. Alt dette er et led i at tilbyde en bæredygtig, sund frokostordning til virksomheder i Horsens.

Frokostordning i Horsens udover det sædvanlige

Vælger I Madkammeret til at levere jeres frokostordning i Horsens, vil I hurtigt opdage, I får frokostordning udover det sædvanlige. Vores frokostordning i Horsens, er ikke som alle andre. Vores kokke udfører deres arbejde med stor passion for og kærlighed til mad. Vi ønsker at skabe en spændende og inspirerende frokostordning til virksomheder i Horsens, hvor ingen dage er ens.

Vores kokke sammensætter menuen uge for uge, og præsenterer jeres ansatte for mad fra forskellige lande, og bringer jer vidt omkring med forskellige temaer. Vi kan også finde på at invitere en gæstekok eller skifte buffeten ud med en spændende Poke bowl. Alt kan ske med vores frokostordning i Horsens, og ikke to dage er ens i vores køkken.

Skal vi også levere jeres frokostordning i Horsens?

Tag gerne fat i os og få en snak om, hvilke ønsker I har for jeres frokostordning. Vi leverer frokostordning til mange virksomheder i Horsens, som ikke har tid eller faciliteter til at stå for det selv. Vi sørger for, jeres ansætte altid får en sund og nærende frokost, og ikke mindst en lækker oplevelse for smagsløgene.  Kontakt os i dag, hvis vi også skal levere jeres frokostordning i Horsens.

Klar på en snak om frokostordning?