Der er intet som gode mejeriprodukter. Og heller ikke her går vi på kompromis med den ypperste kvalitet og smag. Ja faktisk samarbejder vi hovedsageligt med hele 2 mejerier, fordi de hver især er gode på deres måde. Vi elsker simpelthen den skønne Jersy mælk fra Thise mejeri, som bare smager skønt og har en god fylde. Når det kommer til de lidt mere syrnede mejeriprodukter, kigger vi ofte lidt mere mod Naturmælk – ja vi vil faktisk slet ikke undværer deres smagfulde yoghurt og vidunderlige cremede flødeost.
Prøv dig frem med opskriften på vores Panna côtta
Opskrift til 4 personer
- 1/4 l Thise Jersy mælk
- 1/2 l Naturmælk piskefløde 38%
- 75g sukker
- 1/2 vaniljestang
- 3 blade husblads
- Udblød husblad i koldt vand
- Skrab vaniljestangen for vaniljekorn og kom det i en gryde sammen med selve vaniljestangen, Thise jersy mælk, piskefløde fra Naturmælk og sukker.
- Kog mælke/fløde massen op under omrøring. Når den koger tages gryden af blusset og lad den trække i 10 min.
- Fisk vaniljestangen op og tilsæt husblads.
- Fordel massen i 4 glas eller skåle.
Vi anbefaler at den skønne Panna côtta serveres toppet med friske bær og evt. lidt hakket mynte.
Velbekomme