Råvaren i fokus

Hos Madkammeret er sæsonen i højsædet, derfor følger vores udvalg sæsonen skiften. Vi elsker friske råvare som gerne er lokale og økologiske – Den kærlighed til maden, elsker vi selv, og vil glæde os til at dele oplevelsen til vores kunder. Her på Siden vil vi dele ud af vores viden, fortælle om vores skønne leverandører & måske dele en opskrift i ny og næ.

Svampe fra Aarhus

Efteråret er over os, og hos Madkammeret betyder det én ting – svampesæson! Vi elsker at tage ud i skovene omkring Aarhus for at sanke friske, vilde svampe, som vi…
Læs mere

Æblemand kom indenfor

V elsker frugt fra Danmark! og vi er stolte af vores samarbejde med Bent fra Karensminde Frugtplantage. Her, i det smukke kystnære landskab udenfor Odder høstes frugt med omtanke for…
Læs mere

Surdejsbrødet fra den glade bager

Alt vores brød koldhæves & bages af det lækreste mel fra Samsø Mel – Her stenkværner Morten de skønne økologiske afgrøder og bringer dem til vores køkken hver 14. dag.…
Læs mere

Hyldeblomst, sol og sommer

Der er få ting, der dufter og smager så meget af dansk sommer som hjemmelavet hyldeblomstsaft. I Madkammeret elsker vi at lave det selv – ikke kun fordi det smager…
Læs mere

Mælkeri fra glade kø´er

Der er intet som gode mejeriprodukter. Og heller ikke her går vi på kompromis med den ypperste kvalitet og smag. Ja faktisk samarbejder vi hovedsageligt med hele 2 mejerier, fordi…
Læs mere

De danske asparges fra Samsø

Asparges er en af vores helt store favoritter i køkkenet, sæsonen er kort med spræng fyldt med vidunderlige smagsoplevelser. De fleste kender aspargesen fra dåsen, som jo har sin sæson…
Læs mere
Vil du høre mere? Ikon