Menuen
tirsdag d. 4 november 2025

Varm ret - Æggekage
med fyld af kartoffel og broccoli.
Toppet med tomat, purløg og bacon
Toppet med tomat, purløg og bacon
MilkPork
Varm ret - vegetar - Æggekage
med fyld af kartoffel og broccoli.
Toppet med tomat, purløg
Toppet med tomat, purløg
Milk
Salater
Syrlig rødbedesalat med kapersbær, grillet rødkål, kørvel og græskarkerner
Hvedekernesalat med champignon, græskar, persille og rødløg
Hvedekernesalat med champignon, græskar, persille og rødløg
Gluten
dressing
Balsamicovinaigrette
Dagens dip
Senneps cremefraiche
Milk
Pålæg
Chorizo med aioli
Pate med hasselnød og timian
Pate med hasselnød og timian
Pork
Brød
Bagerens friskbagte rugbrød & friskbagte brød
Vores brød bages med stenformalet økologisk mel fra Morten på Samsø
Vores brød bages med stenformalet økologisk mel fra Morten på Samsø
Gluten







Har du sprøgsmål til allegener kontakt vores køkken på 61546211
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer
onsdag d. 5 november 2025

Varm ret - Albondigas - den spanske kærlighedsret
2 dejlige kødboller med skøn grønt og krydderier
I kraftigtomatsauce med spaghetti
I kraftigtomatsauce med spaghetti
Gluten
Varm ret - vegetar - Albondigas - den spanske kærlighedsret
2 dejlige planteboller med skøn grønt og krydderier
I kraftigtomatsauce med spaghetti
I kraftigtomatsauce med spaghetti
Gluten
Salater
Spinat, safranbagt fennikel, ristet mandel og soltørret tomat
Tomat, grønne bønner, hvide bønner, mozzarella, peberfrugt og kartofler.
Tomat, grønne bønner, hvide bønner, mozzarella, peberfrugt og kartofler.
Milk
dressing
Røget paprika vinaigrette
Dagens dip
Romanesco
Pålæg
Kalkunterrine med karrycreme
1/2 Hønseæg med majo og purløg
1/2 Hønseæg med majo og purløg
Milk
Brød
Bagerens friskbagte rugbrød & friskbagte brød
Vores brød bages med stenformalet økologisk mel fra Morten på Samsø
Vores brød bages med stenformalet økologisk mel fra Morten på Samsø
Gluten







Har du sprøgsmål til allegener kontakt vores køkken på 61546211
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer
torsdag d. 6 november 2025

Varm ret - Kylling daniose
Klassisk dansk kylling med hvide kartofler, skysauce og syltede agurker
Varm ret - vegetar - Kartoffel pizza
friskbagt kartoffelpizza med ægte mozzarella, danske kartofler & pesto
GlutenMilk
Salater
Pastasalat med pesto, ærter, feta og syltet rødløg
Hovedsalat med radiser, majs og solsikke
Hovedsalat med radiser, majs og solsikke
GlutenMilk
dressing
Creme fraiche dressing
Milk
Dagens dip
Krydret rabarberkompot
Pålæg
Plukket varmrøget hvid fisk rævesauce
Hamburgerryg med italiensk salat
Hamburgerryg med italiensk salat
Pork
Brød
Bagerens friskbagte rugbrød & friskbagte brød
Vores brød bages med stenformalet økologisk mel fra Morten på Samsø
Vores brød bages med stenformalet økologisk mel fra Morten på Samsø
Gluten
Sødt
Bagt æblekage med kanel og vanilje
GlutenMilk







Har du sprøgsmål til allegener kontakt vores køkken på 61546211
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer
fredag d. 7 november 2025

Varm ret - Burger fredag
friskbagt burgerbolle med vores egen plant pattie med kikærter og kartoffel.
Med lun pebersalsa, bøftomat og salat
Med lun pebersalsa, bøftomat og salat
Gluten
Varm ret - vegetar - Bruger fredag
friskbagt burgerbolle med vores egen plant pattie med kikærter og kartoffel.
Med lun pebersalsa, bøftomat og salat
Med lun pebersalsa, bøftomat og salat
Gluten
Salater
Kartoffel rosti med røget salt
Cæcarsalat
Cæcarsalat
Gluten
dressing
Cæcardressing
Milk
Dagens dip
Bearnaise majo







Har du sprøgsmål til allegener kontakt vores køkken på 61546211
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer
mandag d. 10 november 2025








Har du sprøgsmål til allegener kontakt vores køkken på 61546211
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer
tirsdag d. 11 november 2025








Har du sprøgsmål til allegener kontakt vores køkken på 61546211
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer
onsdag d. 12 november 2025








Har du sprøgsmål til allegener kontakt vores køkken på 61546211
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer
torsdag d. 13 november 2025








Har du sprøgsmål til allegener kontakt vores køkken på 61546211
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer
vi tager forbehold for ændringer i menuen, efter sæsonens udbud og leverancer