fbpx

Ofte stillede spørgsmål

Antal:

Madkammerets frokostordning leveres til min. 10 personer. Hvis I ønsker at justere antal skal dette gøres senest torsdag kl. 12.00 til efterfølgende uge – der kan justeres fra dag til dag inden kl. 12.00 med op til 5 kuverter.

Anretning:

De kolde kreationer er anrettet på lette og flotte melaminfade filmet og klar til at sætte på bordet. De varme kreationer er også anrettet i porcelæn og leveres i varmekasse klar til frokostbordet. Det nybagte brød skal I selv skære.

Opvask & service:

Vi tager det opvaskede service med retur fra dagen før. (har I ikke mulighed for at vaske op, tager vi det rent skyllede service med retur og vasker det op hos os – prisen justeres efter antal kuverter) Itu slået eller bortkommet service afregnes med indkøbsprisen for nyt.

Levering:

Vores levering foregår med egne søde chauffører i 100% eldrevne varbiler.
Leveringsgebyr aftales individuelt og starter ved kr. 95.-

Menu:

Menuplanen laves fra uge til uge og følger årstidens udbud af friske gerne økologiske og lokale råvarer. Menuplanen kan altid hentes på hjemmesiden.

Binding:

Når i som ny frokostkunde starter hos os, har i som minimum en prøve uge. Herefter binder I jer typisk for en måned ad gangen med opsigelse af aftalen senest den sidste hverdag i måneden, med ophør af frokostordningen den sidste hverdag i efterfølgende måned.

Betaling:

Vi fakturerer vores frokostkunder ca. hver 14. dag med betaling netto 8 dage.

Prisen:

Prisen på en frokostordning afhænger af hvor mange i er.
Priserne starter fra 51 kr. pr. kuvert.

Alle priser er ekskl. moms.

Er du blevet nysgerrig? Så er vi klar til en helt uforpligtende snak

YEY! Afsendelsen lykkedes