fbpx

Frokostordning i Århus

 

 

 

Jordnær & solid frokost i Århus

Hos Madkammeret får du og dine kollegaer i århus ikke bare en frokostordning som alle andre steder.  Hos os blir en en del af en lille udvalgt skarre af frokost spisere fra vores madkammer. 
Frokosten er tiden vore kollegaer mødes – Det skal gøres med glæde og gode gastronomiske oplevelser, med håndværk, saft & kraft.

Ikke bare en buffet

Ikke 2 dage er ens i vores køkken. Vi laver vores menuer uge for uge, efter kokkenes fantasi. Det bringer os vidt omkring med forskellige temaer, lande og ikke mindst særlige dage.
Nogle dage dropper vi buffeten som i kender den, og skifter ud med noget anderledes – Måske en spænde Poke bowl – eller invierer en gæste kok

Alt kan ske i Madkammeret, og vi lytter gerne til jeres ideer og menu foreslag.

På udkig efter firmafrokost i århus?

Vi tilbyder vores frimafrokost til virksomheder i århus, hvad end lysten ikke længere er der til den kedelige madpakke – eller i bare ønsker at tilbyde jeres medarbejdere og kollegaer en ny, spændene og varieret frokost. 
Vi klare det hele, og i skal blot sætte jer til bords og nyde vores lækre udvalg af skønne salater, spændene dips, velsmagende dressinger, nybagt brød & ikke mindst en varm ret med kærlighed og kogekunst.

Kontakt os

Har vi fået, dine frokost tanker i nye spændene retning? Så er vi klar til at byde dig og dine kollegaer velkommen indenfor i Madkammeret

Vi står klar til en snak, og er klar på at finde den løsning der passer perfekt til jer.